Club Ranunkel är Stockholms nya sommarklubb

Club Ranunkel är Stockholms nya sommarklubb

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Nattöga presenterar Club Ranunkel, en sommarklubb för alla partyprissar och fans av elektronisk musik. Under fyra kvällar bjuder klubben in till fest med open air-känsla och stort fokus på en inkluderande atmosfär på Djurgården.

Arrangören Nattöga vill skapa nya världar och sinnesrika upplevelser, fyllda av magi och med stort fokus på dekor och konstnärliga uttryck. Genom att uppmuntra till samarbete, deltagande och uttrycksfullhet bland sina gäster vill de skapa en trygg atmosfär där alla kan känna sig fria att vara sig själva fullt ut, både på och utanför dansgolvet.

– För oss har det alltid handlat om att skapa något annorlunda. Vi vill att man ska gå därifrån med känslan av att ha upplevt något utöver det vanliga, något oförglömligt, säger arrangören Jonas Björlin och får medhåll av sin medgrundare:

–  Att uppleva musik och dans tillsammans är en spirituell koppling som sträcker sig tillbaka till de forntida stammarna... Det är som att komma åt den kollektiva energin som förenar oss alla och där vi alla kan blomstra. Det är ett universellt kärleksspråk, säger Natalie Dos Santos.

Information
  • Datum
    11 maj och 5 juni
  • 5 juni (onsdag) Nästa tillfälle
Adress
Galärvarvsvägen 10, 115 21 Stockholm
Hemsida
Biljetter
Pris
Från 200 kr
Facebook-event
Åldersgräns
23 år