Ordflyt på Upstairs Bar

Upstairs BarClarion Hotel Stockholm kickar igång med det aktuella fenomenet SpokenWord. Det fungerar nästan som Standupkomik men är mer utvecklat och med högre tempo. Dessutom innehåller Spoken Word ofta rim och rytm och kan vid vissa tillfällen liknas med rap. "Entertain your brain with SpokenWord" är ett av slagorden, som beskriver det intellektuella i momentet. Under hösten med start den 30 augusti, kommer du kunna njuta av Sveriges bästa SpokenWord-artister på Clarion Upstairs Bar.

- Vi har valt att ha SpokenWord i Upstairs bar på Clarion Hotel Stockholm just för att det är en smartare form av underhållning. En utveckling och förfining av vanlig stand up... Många upptäcker underhållningen för första gången hos oss och sen är de fast! Jag hoppas och tror att allt fler kommer att upptäcka Klubb SpokenWord och att genren kan breda ut sig till en större marknad, säger Tess Mattisson, Living Manager på Clarion Hotel Stockholm.

Vid varje uppträdande fyllt med känsla, budskap och humor, kommer sex olika artister att framföra sina senaste och främsta verk. Kvällen kommer även att bjuda på musik och dans. Två av de välkända SpokenWord-artisterna som kommer att uppträda under hösten är Malin Jakobsson och Lennart Bång.

Höstens shower visas vid fyra datum. 30 augusti, 4 oktober,

8 november och 13 december.

Upstairs Bar | clarionstockholm.com