Sara Varga ställer ut på Clarion Hotel Stockholm

Från den 24 januari till den 25 februari kommer Saras konst pryda väggarna i hotellets lobby och bjuda gäster och besökare på en kavalkad av färg, form och uttrycksfulla tavlor fyllda av passion. Mycket inspirerat av Saras musik.


Sara Varga slog igenom för den breda publiken genom sitt deltagande i Melodifestivalen 2011. Den egenskrivna låten Spring för livet fick stor uppmärksamhet i media och albumet med samma namn sålde sedan guld. Som signad låtskrivare och artist spelar musiken en stor roll i Saras liv. Det är också här Sara finner inspiration till sin andra stora passion, konsten. Med tre utgivna album, två publicerade böcker, varav en självbiografi, är det nu dags för Saras tavlor att stå i centrum.


- Det känns fantastiskt roligt att få ställa ut mina tavlor just på Clarion. Här har jag suttit flertalet gånger och nynnat fram låtar som i ett senare skede också inspirerat mig i mitt skapande av konsten. Jag hoppas att mina tavlor ska ge en extra upplevelse till besökarna och hotellet, säger Sara Varga.

Sara Varga, Clarion Hotel Stockholm, 24 januari - 25 februari 2013.