<h1> <</h1>

Konsumtion

Såg den här på H&Ms barnavdelning när den precis kommit ut och tyckte den var väldigt fint. Kände dock att en barnlampa, som knappt ger något ljus, inte var värt en investering. (även om den bara kostade 200 kr) Men så kom det här nya projektet och landade vid mina fötter och jag bestämde mig för att fira lite så jag gick helt enkelt och köpte elefantlampan!


Helt onödig och alldeles alldeles underbar.

(Mikael är naturligtvis även alldeles alldeles överförtjust. Eh.)

;

Inte använt så mycket alls än (det är ju för fan indiansommar fortfarande!) men ändå en favorit redan om jag känner mig själv rätt. Blått, rött och vitt i kombination med navajomönster är ju redigt svårslaget.

Inhandlad på Zara i Barcelona så det kan ju hända att den fanns i Stockholm med. Men det är ju fasen så mycket roligare att handla den i Barcelona för det!


Och rent estetiskt så är det nog ingen slump att jag föll på färgvalet med tanke på hur mina senaste illustrationer ser ut.

;

Köpte den här handsnickrade fågelburen på loppis för tre tior i Skåne och är nöjd som en tjock katt i solstrimmor på golvet. Den fyller ju ett sånt där påhittat behov som så gärna vill tillfredställas!

Har varit helt inställd på att spraya den i någon rolig färg (dille på gult för tillfället exempelvis) men blev lite fundersam nu. Borde jag låta den vara? Det är ju något 70talsskönt över den ändå, som den är.

;

Det finns ju loppis och så finns det loppis. Loppis är det man kallar prizy ställen som säljer förra årets H&Mklänningar jämte Bersåkoppar och plastig kuriosa för betydligt mer än vad det är värt. Sådana ställen hittar man i Sthlm. Sen så finns det Loppisar.

Där Bersåkoppar är dyrt ibland men det mesta andra är billigt för att det kommer från någons vind, garderob eller källare och man helt enkelt vill rensa. De ställena hittar man typ all annanstans i Sverige.

 

Jag gillar det sistnämnda alternativet mest.

Eftersom jag inte handlade så himla mycket nere i Europa under vår roadtrip så tog jag igen det en smula med att släpa Mikael på ett par handfull loppisar runt Skåne och Småland under vår sista semestervecka. För 45 kronor fick vi detta exempelvis.

Bästa Pride-hejdande salt och pepparkaren från Japan. Extremt förtjust i dessa.

Jag<3glasburkar. Egentligen är det glasburksstopp men en rödrutig rackare kunde inte lämnas kvar. Måste ju ha mina salta solrosfrön i något! Den gula Gustavsbergsskålen grävde jag fram i en gratislåda.

Han hävdar ju bestämt att vi har för mycket prylar men det var på eget intiativ som salladsskålen med tillhörande bestick fick följa med hem. Mikael är således mycket nöjd över sitt fynd.

;

Ibland när man minst anar det så plingar det på dörren och man får påsar med presenter. Deichmann till exempel tyckte att jag inte bara skulle ha en rolig speldosa hemma utan även nya skor. Ja tack sa jag eftersom nya skor är precis vad man vill ha inför semestern!


Tre par blev det totalt för den facila summan av 498 kronor och jag har använt minst ett par varje dag under hela juni så att de är lagom ingångna. Släng in ett par flipflops på det och sommarens skogarderob är komplett!

Seglarvarianterna från barnavdelningen. Skepp Ohoj osv.

Strandloafers att hasa runt i.

De obligatoriska gubbskorna i en ljusblå variant.


Alla i Biarritz kan ju inte ha glittriga stilettklackar liksom.

;
;