Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Har precis landat hemma i Stockholm efter en heldag i Göteborg. Har så smått påbörjat jobbet med ett kul kommande projekt som jag ska berätta mer om lite längre fram! Dagens insats var uppdelad i två separata projekt.

Eftersom det blev en tidig morgon från Arlanda imorse så lär det bli tidigt i säng också. Har ett morgonmöte följt av en plåtning vid lunch imorgon så sömn lär behövas!

Hoppas din vecka börjat bra!

Kram M

Den här helgen är jag ledig så jag passar på att hänga med Magnus och Charlotte Perrelli på gig i Gällivare. Vilken kontrast mot vårvädret hemma, burr!! Snöigt och snålblåst men när solen gjorde sig påmind under eftermiddagen så blev det riktigt skönt!

Denna gång blir det bara en snabb tripp, tidigt imorgon bitti är vi hemma igen. Då ska jag försöka hinna in till stan och kolla på lite kläder inför kommande plåtningar och projekt; ett lite knepigare än de andra - kan bli så att jag måste ta in hjälp och låta sy upp det som behövs, temat är så tydligt att det nog kommer bli svårt att hitta i butik!

Ha en skön lördagkväll!

Kram M

En egenskap jag värdesätter högt hos mig själv är min upptäckslusta och nyfikenhet på nya saker, nya miljöer och situationer. När jag var yngre hamnade jag på ett högst monotont sommararbete på ett kontor. Jag vantrivdes varenda minut av att sitta med samma saker dag ut och dag in. Nyfikenheten sitter kvar, kanske därför jag läst flera olika inriktningar på universitetet och jag stänger ännu inga dörrar för att jag kanske sätter mig i skolbänken igen, älskar att lära! När jag var ung sa jag alltid att jag ska fortsätta att läsa livet ut, men så var jag ju en unge spm stämdigt satt med näsan i en bok - var det inte skönlitteratur så kunde det lika gärna vara en ordbok eller ett uppslagsverk.

Mitt resande runtom i världen är ytterligare ett uttryck för min nyfikenhet, de senaste åren har vi varit lite dåliga på att upptäcka nya destinationer av ren bekvämlighet men nu har vi sagt att vi ska försöka hitta lite nya resmål. I sommar har vi spånat på en riktigt kul upptäckarresa, första gången på tolv år (!) som vi satt av lite ledigt under sommarperioden.

Men nu till det jag egentligen tänkt komma till; är sugen på att testa en ny träningsform och tänkte kolla om någon av er har erfarenhet av Yoga och/eller Pilates? Yoga har jag testat vid ett tillfälle, på Charlotte och Anders bröllop i Paris häromåret. Jag gillade det och skulle verkligen vilja testa igen men vilken form ska man välja som nybörjare - finns ju massor att välja på? Pilates har ju varit väldigt populärt i Los Angeles i många år och jag känner många som är helt sålda - vad säger ni som testat?

Kram M

Under våra fem dagar i London har vi bott på The Bloomsbury Hotel på Great Russel Street. Läget är oslagbart och hotellet superfint - vi har bott här förut och kommer gärna tillbaka igen!

Eftersom vädret varit halvkasst, regnigt och småkallt (utom några få solglimtar) så har vi inte ägnat oss åt så värst mycket sightseeing utomhus. Sen har vi ju varit i London så många gånger att "turistandet" blir lite trist och repetetivt. Vi har istället bara tagit dagen som den kommer, ätit på trevliga restauranger, druckit (och ätit) afternoon tea och bara njutit i största allmänhet. Några av restaurangfavoriterna denna resa har varit Hakkasan och Quaglinos' (favoriter sedan tidigare) och Sophies Steakhouse i Covent Garden samt Muriels' på Old Compton Street. Goda drinkar hittar du på t ex W Hotel invid Leicster Square.

Utöver god mat har vi även strosat runt i affärer, besökt Towern of London och Covent Garden. Allt i maklig takt - ingen stress whatsoever, skönt! När jag var yngre vet jag att jag kunde stressa runt som en galning när jag var ute och reste - ville hinna med så mycket som möjligt. Nu när jag är äldre vet jag bättre; det som inte hinns med denna gång får man ta nästa gång...

 

Det var allt från London för denna gång. Nu är vi hemma i Sverige igen och jag vet inte om vädret var så mycket roligare här - istället för regn så visar termometern på minus nio grader - brrrr!

Kram M

I förrgår flög jag och Magnus till London. Vi har haft två supersköna dagar sedan dess; den första dagen blev det långlunch, shopping och middag med goda vänner som bor här. Igår kom våra vänner Åse och Daniel hit från Sverige så då blev det en heldag tillsammans med dem, det annars så milda och fina vädret byttes igår mot felra timmar av regn så det var aldrig riktigt läge att trava runt på stan så det får bli idag istället!

Senare ikväll ska Magnus uppträda på Eurofests 5-årsjubilem i Vauxhall, förköpsbiljetterna är tydligen slutsålda sen länge, skoj! Jag, Åse och Daniel ska givetvis dit och kolla.

Men först brunch och lite sightseeing!

Kram M

Visar 1-5 av 632