<h1> <</h1>

Magasinomslag

; ;


Idag släpps sommarnumret av MovieZine som finns att hämta gratis i 1200 butiker över hela landet. Se här var du kan hämta tidningen.

Jag har intervjuat Adam Lundgren (texten går att läsas på webben också), Edda Magnason och skrivit om framgångssagan MovieZine. Annat fint: intevjuer med Chloë Moretz och Guillermo del Toro.


Grattis MovieZine 10 år!!!


;


Vi är ju inte direkt bortskämda med svenska filmtidskrifter (eller svenska tv-program..). Som tur är finns FLM kvar och är lika bra som vanligt. Den 10:e maj kommer ett nytt blåvitt nummer ut som jag tänkte inhandla. Jakob Lundström granskar vår kärlek till våld på film och berättar en blodig historia om det sjuka svenska filmvåldet. Vi får följa med experimentfilmaren Claes Söderquist till Alcatraz. Och så blir det en syrlig hyllning till den rörliga bilden signerad ingen mindre än Virginia Woolf. På köpet: en dvd med nya kortfilmer där våld är röda tråden.

Och på tal om svensk film, Noomi Rapace pryder Icons senaste nummer. Icon har hängt med Rapace under en hel månads flängande mellan Stockholm, New York och Los Angeles.

Älskar du Brad Pitt precis som jag? Kolla in hans stilar under två decennier i Vanity Fair.


;
;