<h1> <</h1>

Mode Film = en kärlekshistoria


De senaste veckorna har jag varit i Habo, Smögen/Kungshamn, Malexander och Öland. Det blir några trippar i augusti också (bland annat Gotland) men kommer vara i Stockholm ett tag och jobba men framförallt njuta av det fantastiska vädret. :)

Här är två klassiker som jag skrivit om förresten, Casino och Dirty Dancing. Den senare texten blev på MovieZines Facebook-sida hyllad (av kvinnorna) och ifrågasatt och närmast hatad (av männen)...åtminstone av kommentarerna att döma! :)



; ;
; ;


Jag var på visningen av "Godzilla" i måndags, häftig film att se på bio och 3D-effekterna tillför en hel del. Även om skådespelarinsatserna och personporträtten är bleka (obefintlig karaktärsfördjupning och många svajiga scener) gör miljöerna och effekterna i kombination med Bryan Cranston det här till en sevärd film. Betyg: 3/5

Walter White/Heisenberg möter Godzilla. 

Även om de få kvinnorna som är med i filmen bara är bihang är det kul att se Elizabeth Olsen, denna begåvade syster till Olsen-systrarna som var helt fantastisk i "Martha Marcy May Marlene" och som jag tycker är en av sin generations intressantaste skådespelare. 


;
;