<h1> <</h1>

Röda mattan


Nu är det dags för Golden Globe, Emmy, Oscar och alla andra roliga film- och tv-galor. Igår gick den stora populäritetsgalan Peoples Choice Awards av stapeln i L.A, vinnarna hittar du här.

Många snygga outfits, en av mina favoriter var Olivia Munn (Kinnamans ex) som jag är lite kär i efter hennes roll Sloan i "The Newsroom". Jag är inget stort fan av serien men Munn var helt klart en av seriens förtjänster. Hon är riktigt cool, snygg och har en komisk tajming som jag älskar. 


 

;


Igår var jag på Veckorevyn Blog Awards på Fotografiska. Det var riktigt fint uppstyrt med perfekt lokal, massa goda snittar, roligt folk, proffsig prisutdelning (som hölls av Clara Henry och Daniel Paris och musikuppträdanden av Paul Rey, Miriam Bryant och Molly Sandén) och en mycket bra goodiebag. Att Stockholm visade sig från sin vackraste sida var en stor bonus. 

Dock kände jag mig väl inte särskilt pigg och hipp bland alla snygga 20-åriga bloggare och det känns helt ok - jag går ju ändå in i v.39 idag och bebis kan komma när som helst. :)

Det jag kan tycka är lite tråkigt när det inte är en jury som bestämmer vinnarna är att popularitet oftast går före kvalité (inte alltid men oftast) och i de flesta kategorierna vann de kändaste ansiktena. Men jag tycker det var värdiga vinnare och fina tal, roligast hade dock varit om HanaPee vunnit, hon hade verkligen varit värd Guldpennan. NÄSTA ÅR DÅ!!!

Här är alla vinnarna

Soran höll lätt kvällens bästa och roligaste tal när han pratade skit om sin dåliga blogg som han knappt uppdaterar efter att ha vunnit "årets opinionsbildare". Självklart skulle Kakan, Genusfotografen eller HejBlekk vunnit men Soran är en fantastisk opinionsbildare, oavsett. 


; ;
; ;
;