<h1> <</h1>

Trailer

; ;


Spike Jonzes udda framtidsvision "Her" har inspirerat till en klädkollektion. Filmens kostymdesigner Casey Storm har tillsammans med regissören Spike Jonze tagit fram en trovärdig bild av stilen som väntar de närmaste åren: Den Smarta Knäppisen. Även om Joaquin Phoenix själv var tveksam till idén släpps nu en hel "Her"-kollektion för herrar. Och kläderna går åt snabbare än väntat:

- Det är ett herrmode som är på väg tillbaka. Men visst ser det töntigt ut första gången man ser det, säger Storm till Hollywood Reporter.

Premiär: 14/2

;


Woho, vad glad jag blev när Erik/Filmfadern hade lagt upp trailern till den franska filmversionen av "Skönheten och Odjuret". Anledningen till att jag blev så peppad handlar framförallt om att jag älskar Léa Seydoux som inte bara är väldigt begåvad och vacker utan också har förmågan att välja intressanta projekt att vara med i ("Sister", "Blå är den varmaste färgen, "Grand Central, "Inglorious Basterds", kommande Wes Anderson-filmen "The Grand Budapest Hotel"). Sen ser ju filmen väldigt pampig ut också. Rollen som Odjuret görs av Vincent Cassel.


; ;
;