Klicka på bilden


Personal Shopping är plötsligt på allas läppar och äntligen har svenskarna börjat anlita tjänsten som guidar dem till bättre klädköp. I Sollentuna Centrum har jag varit med och tagit fram ett unikt koncept. Vår tjänst skiljer sig rätt mycket från de andra aktörerna på marknaden.


Åhléns City har med framgång haft personal shopping sedan länge. Även NK låg i framkant som en av de första aktörerna att ta in tjänsten i Sverige. Idag börjar det även synas i andra butiker och gallerior, men få har samma långsiktiga koncept som jag tagit fram åt Sollentuna Centrum.
My Personal Shopper har fått stor uppmärksamhet både i press och bland kunder på stan. Jag ser detta som ett bevis för att det är en tjänst i tiden. Idag behöver man inte göra allt själv och vi svenskar är beredda att betala för professionell hjälp i större utsträckning än förr. Både i våra hem men också i vår garderob.
Mina kunder får inte bara en personlig service och hjälp att ta fram en upphottad garderob som står sig i tiden. De hamnar även i mitt kundregister där jag som deras personal shopper regelbundet kontaktar dem och håller de uppdaterade. Dessutom träffar man mig i två steg för två olika konsultatitoner. Detta är vi unika med.

Mitt mål är att man ska besöka mig som personal shopper 2 gånger/året, precis som man gör med sin PT eller sin hudterapeut.
Träna och kläd sig måste man göra själv - men då och då behöver man få lite ny input och nya idéer!


3 ställen som erbjuder Personal Shopping:
1. Sollentuna Centrum - Billigast och erbjuder hjälp hela året om! Pris: 600 kr
2. NK - Lyxigast - Rosenrummet är en fin oas högst upp i varuhuset. Pris: 2400 kr
3. Forum Nacka - Bra utbud i gallerian men lite dyrt. Pris: 1200 kr

Skriv en kommentar

Visste inte att du jobbar som personal shopper. Du gör så mkt.

Kommentera