Idag har jag avslutat mitt arbete kring Elsas Värld efter 6 månaders medverkan. Tack till Sofi Fahrman (bild ovan), Tre Vänner, MTG och alla andra som gav mig förtroendet som ansvarig stylist. Det har varit en otroligt rolig resa!

 

Stockholmarna söker sig nu till likasinnade genom olika typ av nätverk. Trenden är tydlig, nå dina drömmar genom att omge dig med folk med samma ambitioner som du.

 

Själv startade jag nätverket Power In Heels för två månader sen. Vi hade vårt premiärmingel i tisdags på restaurang Pontus! på Brunnsgatan 1. Då kom 160 karriärmedvetna tjejer i alla åldrar för att ta del av några spännande mode- och skönhetsnyheter. Nätverket växer så det knakar och kommer framöver att vara det självklara alternativet för kvinnor som vill bli smartare och stiligare konsumenter.

 

Oavsett om du vill bli en smartare konsument, en bättre placerare eller finna drömmannen med samma årsinkomst som du, så finns det ett nätverk som hjälper dig. Här har jag listat tre av de hetaste just nu.

 

1. Power In Heels
Stockholms nyaste tjejnätverk riktar sig till kvinnor i karriären. Söker du guldkant i vardagen genom att vara en smartare konsument har du kommit helt rätt. Nätverket tipsar om mode, skönhet och livsstil genom erbjudanden, förtur på reor och exklusiva mingel.

Målgrupp: Tjejer mellan 25-65 år i karriären.
Pris: Gratis
www.powerinheels.se

 

2. mindAlike - Social Solo's Society
Nätverket för sociala singelakademiker som söker likasinnade. Den här nya typen av dejtingnätverk inriktar sig mot individer med ambitiös livsstil.

 –Den här typen av klubbar är vanliga i exempelvis Italien men har hittills inte funnits i Sverige, säger Yvonne Knutsen på mindAlike.

Målgrupp: Singeltjejer och singelkillar mellan 30-65 år
Pris: gratis men krävs en årsinkomst på minst 500 tkr eller en förmögenhet på 3 mkr.
www.mindalike.se/

 

3. Unga Aktiesparare
Nätverket för alla unga och ambitiösa som vill bli framgångsrika investerare. Du får bland annat kostnadsfria utbildningar och föreläsningar, samt tidningarna Aktiespararen och Stock Magazine.

Målgrupp: 15-28 år
Pris: 225 kr
www.aktiespararna.se/ungaaktiesparare/

Skriv en kommentar