<h1> <</h1>

Budgettips

Om ni vill få era IKEA-möbler att kännas aningen lyxigare så kan myoverlays.com vara lösningen. Man måttbeställer mönstret i valfri färg och fäster på allt från byråer, garderober, speglar, bord, väggar och fönster. Rätt gjort kan man få till en riktigt stilig Art Deco känsla i inredningen. Byrån Malm verkar funka fint för en rejäl makeover. 

Bilder från My Overlays Facebook.

;

Närmre 8000 kronor för två påslakan och två örngott? Nja.. suget efter ett Missoni-bäddset klingade av ganska fort där på NK Inredning efter en snabb kik på prislappen. Hade precis beställt en sänggavel för samma pris från DIS Inredning, kändes som en lite bättre investering.. 

Blev därför själaglad när jag hittade Bemz nya snygga kollektion Artist (ni vet de som gör finfina överdrag till IKEAs soffor och fåtöljer) där två av kuddarna faktiskt påminner lite om Missoni (se kudden på översta bilden till höger och nedersta bilden till vänster). Så jag kör vidare med mina bruna satin-bäddsätt från Hemtex och piffar till dem med Bemz. Någon måtta får det väl vara :) 

Bilder från Bemz.se

;

På sommaren när man är ute och åker på vägarna runt om i landet så passerar man hela tiden skyltar med Loppis och Antikt. Det är nu man skall ta sig tid och gå in och leta efter ett fynd. Ni som är i Blekinge måste åka till Brunnsparkens loppis, varje söndag hela sommaren. Tyvärr han jag inte när jag var nere i år. Någon som har ett favoritställe ni brukar åka till?

; ;

När jag pluggade första terminen på Designhögskolan 2002 och ville fixa till mitt studentrum inom den budget som studiebidraget erbjöd så fick det bli billigt men ack så kreativt. Jag köpte kartong, papper och lim och klippte och klistrade ihop en stor väggmobil där kartongerna sitter ihop med varandra genom osynliga fiskelinor. Det blev superfint i mitt lilla rum. Tyvärr gick den sönder i en flytt.


;
;