<h1> <</h1>

Dukningar

Marmorbrickor är ju väldigt i ropet och för den som vill fixa en för en billigare penning så är det perfekt att köpa en kakelplatta med marmormönster istället för en äkta. Brickan nedan är just en sådan och med möbeltassar under kan du ha den på vilket underlag som helst utan att repa. Termosen nedan i koppar är Steltons senaste nyhet.

;

Från min instagram: erikanorberg_stocklounge. Många godsaker på samma bild. Pläd från Missoni, underlägg från Svenskt tenn, fat från Tom Dixon, koppar från serien Blå Blom och kaffekanna från danska Stelton.

; ;

Fredag igen! Kanske dags för ett litet stylingtips inför helgen om du ska bjuda folk på middag? Lägg en spegel på matbordet och fyll på med olika sorters ljusstakar och lyktor i liknande färgton. Här hemma kör vi konjak- och kopparfärgat. Blanda gärna in flaskor och askar/skålar i pressat glas. Ser trevligt och kontrollerat rörigt ut. 

;

Dagens roliga jobb var att styla en lyxig champagnedukning för ett imaginärt gäng fashionistas på temat "Mode möter Inredning". Jag fick bara använda sådant som jag hade hemma men eftersom jag brukar inreda med accessoarer så gick det lätt att få ihop materialet. Duken är en scarves med stänkmönster, speglarna på bordet är IKEAs Hönefoss, ishinken har pimpats med sammetsband och guldkedja och allt det pressade glaset i förgrunden har jag fyndat på loppis. Bilderna nedan tog jag precis innan fotografen kom och det färdiga resultatet kommer jag visa lite längre fram.

;
;