<h1> <</h1>

Inredning - kök

;

Så här blev vårt nya kök till slut. Visst blev det fint! Luckor, stommar, bänkskiva, ho och blandare kommer från IKEA. De stora kakelplattorna, 60x60, heter Cararra Blanco Brillo och kommer från Kakelpalatzet i Bromma. De är 11mm tjocka så vi fick hyra en gigantisk vattensåg från Cramo för att kunna såga till dem. Killen som hjälpte oss såga till dem var genomsvettig när det var klart och sa att han aldrig varit med om en hårdare platta. Men när de väl satt på plats så var det värt allt bök för jäklar vad snyggt det blev! I taket sitter diskreta spottar från Clas Ohlson, hittade även fina elkontakter med glasram där. Renoveringen förändrade verkligen hela lägenheten till det bättre eftersom vi har öppen planlösning. Nu vill man hänga där hela tiden.

;

Hays fina marmorbricka finns numera på vår bänkskiva i köket. Fint tillsammans med nya kaklet och en liten ananas. Lustigt hur vissa frukter kan bli trendiga, ser ananaser överallt, både riktiga och i metall och keramik mm. Köpte dock vår för att den ska käkas upp snart :)

; ;

Här är de stora kakelplattorna som snart ska hitta sin plats i vårt kök. Plattorna är 60x60 cm och tunga som bly. De finns på Kakelpalatzet och heter Cararra Blanco Brillo. Ett perfekt alternativ till en hel marmorskiva. Sätter man dem tätt utan mellanrum så blir det fantastiskt fint. Hoppas på att det blir en platta över när vi är klara så att jag kan göra ett balkongbord av den.

;
;