<h1> <</h1>

Inredning - tapeter

;

 

Det händer mycket bland badrumstrenderna nu. Igår gick jag förbi Badrumsspecialisten på Birger Jarlsgatan och fastnade för badkaret ovan i koppar och kommoden med glasskiva. Dyrt men snyggt som bara den. Kollade även på Piet Hein Eeks fina tapeter Scrapwood som finns på NK Inredning, riktigt snyggt till koppar. Nedan en fin inspirationsbild från Badrumsspecialisten. 

 

;

..är inte helt fel. Fastnade för bilden med leopardmosaiken från Bisazza och tänker att det borde finnas grymt fina tapeter med leopardmönster ute på marknaden vid det här laget. Har sett några från Nina Campbell men skulle vilja hitta ett par som är lite mer som mosaikväggen här. På rätt ställe kan det bli magiskt. HM Home har gjort det möjligt att slumra gott bland fina fläckar. Eller vad sägs om bilden nedan?

;

På Möbelmässan fotade jag tapeten på första bilden nedan som kan vara riktigt effektfull på rätt plats. Jag glömde dock kolla vad den kom ifrån men hittade av en slump ett alternativ från R.O.O.M när jag var på letade grejer till ett jobb i fredags. Tror detta kan bli efterföljaren till alla boktapeter som funnits ett tag nu. 

; ;
;