<h1> <</h1>

Inredning - tavlor, väggdekoration

Idag har jag monterat upp världens finaste spegel Hönefoss från IKEA. Det är kopparfärgade, sexkantiga bitar som man fäster i den form man önskar. Jag satte mina tillsammans med två lampetter som jag fyndat hos Milda Matilda på Södermalm. Köpte dem när vi bodde något kvarter bort men det är först nu efter flytten som de hittat sin plats. I ett paket Hönefoss finns det två nyanser, en i koppar och en lite mer rökfärgad. Jag ville bara ha koppar så det gick åt tre paket till min spegel. Måste skryta lite om att jag fäste upp den helt utan att mäta eller rita. Har ett ögonmått som inte är av denna världen! De spegelbitar jag inte använde är perfekta för att piffa upp en dukning eller ett stilleben med, eller som underlägg till krukor och vaser.

Servett från Duni´s nya serie som är framtagen tillsammans med olika kända designers. Först ut är finska designgruppen Vallila som designat tio serier servetter för Duni. 

;

Julen åkte ut lite för sent i år men nu är den äntligen nedpackad i förrådet. Istället har jag möblerat om rejält och satt upp en bokhyllegardin från HM Home som kom på posten igår. Den gjorde att hela rummet blev mycket varmare och mer ombonat. Och så fick Copper Shade från Tom Dixon något att flirta med.    

Mamma du syns i lampan trots att du försöker gömma dig..

;

Om ni vill få era IKEA-möbler att kännas aningen lyxigare så kan myoverlays.com vara lösningen. Man måttbeställer mönstret i valfri färg och fäster på allt från byråer, garderober, speglar, bord, väggar och fönster. Rätt gjort kan man få till en riktigt stilig Art Deco känsla i inredningen. Byrån Malm verkar funka fint för en rejäl makeover. 

Bilder från My Overlays Facebook.

; ; ;
;