<h1> <</h1>

Lyx eller budget

;

I ett tidigare inlägg skrev jag att vi hade kikat på nätet på en soffa "LA" (nedre bilden) från The Home. Vi åkte till showroomet och provsatt och jag blev så förvånad. Den var verkligen jättehård och det kändes som att sitta på en höbal. Så vi åkte till MIO istället och provade runt. Det blev till slut en "Oxford" (övre bilden) med dunstoppning. Ett annat tyg än på bilden dock men lite åt den färgen. Så himla skön att sitta i och bara 3000kr dyrare än den obekväma. Tycker det är lite pengar om man tänker på hur mycket man använder en soffa och hur många år som den ska hålla. Så glöm för allt i världen inte att provsitta, provligga eller vad det kan vara, när ni hittat något fint på nätet som ni vill ha.

Översta bilden "Oxford" från MIO. Understa bilden "LA" från The Home.

;

Vi börjar veckan med ännu ett budgettips. Kika först på sittpuffarna nedan och gissa vilken som kostar mest och hur mycket du tror skiljer i pris..

För samma pris som den ena puffen kan du få en ny, snygg och generöst tilltagen soffa..




Svar:

Till vänster "Elly" sittpuff från MIO, 1 550kr. Till höger "Pompom" från Svenskt Tenn, 26 500kr.

; ;

Om man gillar en möbel men inte vill gynna kopieindustrin så kan det ibland vara bättre att satsa på en möbel som påminner originalet i stil men inte utger sig för att vara ett original. Den klassiska Eames-stolen nedan är en favorit för många. Under den ser ni stolen Anton, 1250kr, från MIO. Superfin och förmedlar en liknande inredningsstil som en Eames. Men absolut inte en kopia.

Anton finns även med bord till för 5450kr.

;
;