<h1> <</h1>

Resor/designhotell

;

Jag har köpt ett tränings- och spakort på Sturebadet Marina Tower i Saltsjökvarn. Jag fick lite behandlingar i julklapp och tyckte så himla bra om stället att jag ville tillbaka. Det är grymt snygg inredning och riktigt härliga miljöer att vistas i. Man får även fri tillgång till Kerstin Florian-produkter medan man är där. Helt plötsligt blev det riktigt roligt att träna!! 

; ;

Jag fick en fin inbjudan till Julgransvernissage 2012. Det är Hotell Birger Jarl och Bindefeld som traditionsenligt bjuder in till pressfrukost för de tio julgranar som smyckats av olika modeprofiler. Förra året gillade jag Valerie Aflalos gran bäst. Ska bli kul att få lite julstämning och inspiration till den egna granen. Min julgransdejt blir fina Malena.

Illustration av Liselotte Watkins.

;

Vi håller på att flyttpacka.. det är ju som det är. Man vill inte vara i lägenheten och hittar på alla möjliga ursäkter för att få lämna den..

..som att hälsa på släktingar som är i stan och bor på snygga Scandic Grand Central på Kungsgatan 70. Rummen är riktigt fina och i taken hänger bland annat lampor av Tom Dixon.

Men nu får det vara slut på ursäkterna, bara några dagar kvar innan vi får flytta in i vårt nya hem :)

;
;