<h1> <</h1>

Restauranger/barer

Det gör allt lite ont att vi snart ska flytta från Södermalm men vi tröstar oss med att det bara är några busshållsplatser längre bort och fortfarande "rätt" sida om stan ;) Så vi kommer hänga här en massa efter flytten också. Fram tills dess samlar jag på Söderbilder. Nedan bilder från Aarts mat ock dryck. God, ekologisk mat men man är alltid liite hungrig när man går där ifrån. Jättesött porslin och trevlig "spartansk sommarstuge-inredning" väger dock upp en hel del :)

; ;

Vi tog en fika på Scandic Grand Central i veckan och det jag fastnade för inredningsmässigt där var golvet. Jag brukar inte vara ett jättestort fan av för mönstrade golv men tycker inte att det tog över här, trots mycket färg. Fint ihop med de svarta, moderna möblerna. Vad tycker ni om mönstrade golv? 

;

Jag var med några vänner på Oasia i Uppsala i lördags. All inredning kommer från DIS i Stockholm och stämningen kan beskrivas som lyxig asiatisk lounge i dova färger med metalliska inslag. Ett tips om ni vill äta gott i mysig miljö eller bara dricka drinkar och lyssna på skön musik.


; ;
;