Ceno har slagit upp portarna på World of Volvo

Nu har Götaplatsgruppens Ceno Brasserie öppnat på World of Volvo. På restaurangen möts nordisk mattradition och internationella smaker. Stjärnkocken Stefan Karlsson är en av de kreativa hjärnorna som står bakom Ceno.

Ceno är latin och betyder ”jag dinerar”, vilket är en blinkning till Volvos slogan ”jag rullar”. Stefan Karlsson har arbetat med företaget i över 20 år och det är just denna långvariga relation som har varit hans inspiration till konceptet.

Restaurangen blir Götaplatsgruppens sjunde restaurang i Göteborg och konceptet kommer att genomsyra alla delar av World of Volvo. Här ska såväl göteborgare som besökare kunna samlas för en dynamisk och kulinarisk upplevelse.
– För oss är valet av råvaror viktigt, vi kommer att jobba mycket i säsong och vi försöker hitta saker så nära oss som möjligt och utgå från det nordiska arvet, men med internationella inslag, säger Stefan Karlsson.

På Ceno serveras det lunchbuffé, brunch, middag och fika och välkomnar såväl affärsfolk som barnfamiljer och fordonsentusiaster. Restaurangen blir också en del av World of Volvos konferenserbjudande.