Fullspäckad vår och sommar på Enoteca Maglia

Under våren och sommaren bjuder Enoteca Maglia på ett fullspäckat program med matupplevelser, barhäng, gästspel och "megaloppis" på mors dag.

Lagom till påsk var det premiär för uteserveringen på Enoteca Maglia. Framöver väntar även dj:s, gästande kockar och bartendrar, en bubblande champagnekväll och olika events. Bland annat får restaurangen besök av Calamari Club, med Pablo Baez från Mattias Dahlgren, och så blir det megaloppis med morsdagsfirande och grillade pizzor på uteserveringen den 26 maj.

Utvalda måndagar under våren hålls ”La tavola grande” i vinbaren med gästkockar, matsnack och skön musik. Då utlovas en gastronomisk resa för alla sinnen, med råvaror utöver det vanliga. Missa inte heller Göteborgsvarvet, då man arrangerar Aperolbar och storgrill på torget. Nedan hittar du hela schemat.

Events vår/sommar
– Utvalda måndagar under våren: ”La tavola grande” i vinbaren. 9 tallrikar för 600 kr inkl vin eller annan dryck. Max 12 personer, bokas via hemsidan.
– 8 maj: David Bäck with friends – Late Night Soul/Jazz Experience
– 18 maj: Göteborgsvarvet, Aperolbar, gästspel med Birra Moretti, storgrill på torget och annat skoj
– 19 maj: Champagnekväll med Björnstierne Antonson
– 26 maj: Mors dag, megaloppis, pizzagrill på uteserveringen

Sommarens dj:s
Skivhallen Majorna
Sven-Erik Nilsson, Ola Göthberg
DJ Alessandro
Nikke Ström m fl
Guerillaspelningar ute med Per Ståhlberg, Bottlecap m fl