Konstrundan i Majorna fyller 20 år

För tjugonde året i rad bjuder Majornas verksamma konstnärer in till utställningar och öppna ateljéer under helgen 21-23 april. På Röda Sten hittar du dem alla samlade, för att enkelt kunna sikta in dig på dina favoriter under årets välfyllda konstrunda.

Hela 73 konstnärer och konsthantverkare sluter upp i årets upplaga av Konstrundan i Majorna, vilket blir den tjugonde i ordningen. Röda Sten Konsthall är navet för denna återkommande april-händelse, och i konsthallens stora katedral kan du beundra drygt 70 proffessionella konstnärers verk.

Se allt från måler, skulptur och glaskonst till smyckekonst, textil och keramik. Nytt för i år är att Konstrundans egen app, där du hittar samtliga ateljéer på en överskådlig karta. Dessutom kan du vara med och tävla direkt i appen. Den som besöker flest ateljéer under årets konstrunda är med och tävlar om valfritt tillika unikt verk till ett värde upp till 10 000 kronor.


För den hungrige, fikasugne eller törstige hittas en mängd trevliga restauranger och kaféer utmed konstrundan. Kolla in exepelvis Restaurang Röda StenEnoteca MagliaBamba & What's the Deli, för att bara nämna några.

Mer om Konstrundan i Majorna samt info om appen hittar du här.

  • 21 apr - 23 apr Period
  • Visa alla

Visa på karta