Käka middag hos Maglia i sällskap av mjuka tanniner från vinmakarna Bel Colles

Lördagen 25 mars vankas det vinmiddag i Majorna. Enoteca Maglia, den italienska kvarterskrogen, är känd för att hysa varma känslor för vin. Näst sista helgen i mars bjuder man därför in till en trevlig afton med mat, vin och musik tillsammans med vinhuset Bel Colles, Italien.

Att mat och vin är synonymt med trivsel, har nog inte gått många förbi. Men att de båda kan framhävas, upplevas och avnjutas olika beroende på sammanhang, ackompanjemang och avvägning kan vara klurigare.

Varför inte dyka djupt ned i vinglaset tillsammans med en av Italiens främsta vinproducenter, och lär dig mer om tanniner, fruktighet och hantverk. Vinproducenten Bel Colles viner får stå i centrum när Enoteca Maglia bjuder in till en härlig kväll. Med en specialkomponerad meny, bestående av fyra rätter och lika många viner, får du ta del av förstklassiga smaker.

Kvällen startar 20.00 på Vini e Liquori, varifrån ni gemensamt sätter er till bords inne i restaurangen vägg i vägg. Middagspaket med tillhörande viner blir ditt för 765 kronor/person.

Efter middagen dyker DJ Selle upp, för att avrunda kvällen på bästa sätt.
Du gör din bokning Enoteca Maglias hemsida.