Lata sommardagar på Le Pub

Efter en dag på stranden eller i en sommargrön park kan det kännas gott att krypa in för en stunds socialt gemyt. När du har fått tillräckligt med sol och utomhushäng välkomnar Le Pub till After Beach hela sommaren.

Hur härligt det än är med sol och bad kan det ibland bli för mycket av det goda, och en charmig del av sommaren kan vara just kvällarna då det kan bli läge för en tröja, en cykeltur och lite socialt hang around i stan.

Mysiga Le Pub, mitt bland långgatorna i Linné, tar tillfället i akt just dessa kvällar. Varje måndag till lördag klockan 16-20 kan du både fukta strupen och inta en bit mat under pubens After Beach. Testa ställets klassiker moules frites eller sikta in dig på en somrig getostsallad med franska influenser.

För den som vill förkovra sig ytterligare i ställets dryckesmeny finns här en mängd olika ölsorter att prova, där du bland annat kan gå loss på fyra gästkranar, ett flertal sorter från både lokala och internationella mikrobryggerier samt flera viner på både flaska och glas.

Mer information: Le Pub