Privat spa för kärlekens skull

Februari är kanske inte årets glammigaste månad då den ofta kantas av vintergrått väder, skor fläckade av slask och kroppar törstande efter minsta lilla solglimt eller tecken på vår. Dock finns det ljuspunkter där firandet av Valentin, kärlekens högtid, är en av dem menar Le Lounge Spa.

På Le Lounge Spa vill man hylla just kärlek och omtanke av nära och kära. Kanske påverkar den situation vi alla befunnit oss i under det vi helst inte orkar tala om längre, pandemin. Kanske är det vintermånaderna som årligen drabbar oss, eller är det tiden vi lever i där vardagen kantas av fulla scheman och tighta livspussel?

– Vi har märkt att behovet av relax, avkoppling och en stund inne på vår spa-anläggning har haft stor positiv inverkan på våra kunder. Tror att det som just är vårt signum, att få ha hela stället för sig själv, ger ännu större avstressning än vad gästerna anat när de bokade, säger Hinas, kommunikatör på Le Lounge Spa.

Visserligen har Alla hjärtans dag passerat, men på Le Lounge Spa på Hisingen vill man förlänga kärleksfesten lite till. Genom olika paket får du och ditt sällskap husera helt själva inne bland bubbelpool, fisk-spa, bastu och lounger. Dessutom har ni tillgång till ställets ljudanläggning där ni själva sätter stämningen på ert besök.

– Under mars månad bokar du dessutom extra förmånligt då vi erbjuder en kampanj, som en kärleksgåva från oss till er, säger Hinas.

Le Lounge Spa stänger tillfälligt ned 27 mars men förväntas dyka upp på ny adress under hösten 2022. Under mars erbjuds dessutom samtliga paket till kampanjpris.