Spansk filmfrossa på Hagabion i vår

Från slutet av mars till mitten av maj lyfter Hagabion fram spansk film i salongengerna. Under rubriken Ciné Español visas ett urval av spännande och engagerande filmer från ett flertal olika länder, där alla har de spanska språket som gemensam nämnare.

Är du sugen på att upptäcka världen bortom mainstream produktioner från det stora filmlandet i väst, och på att kolla in bra film av internationell bredd, då är Haga Bion det du söker efter.

På Hagabion, som drivs av Folkets Bio Göteborg, visas produktioner från hela världen, som annars inte når de större biograferna. I karaktärisktiska lokaler, mitt i mysiga Linné hittar du förutom biografens tre salonger även den helgvegetariska restaurangen Kino, samt en bar i husets källarplan.

Från 26 mars till 11 maj visar biografen ett gäng olika filmer av olika karaktär, som alla producerats i spansktalande länder. Se Tanta Agua, en film om en trasig familjs försök till omstart, eller dramakomedin Hilda som skildrar hemmafrun Susanna som utvecklar en nära och lärorik relation till sitt nya hembiträde Hilda från Mexiko.

Läs mer om de olika filmerna och boka dina biljetter här.

  • 26 mar - 11 maj Period
  • Visa alla

Visa på karta