Sunday Session med Gullbergs & Climat Wines

Mysiga bistron Project, ett stenkast från Södra vägen, fortsätter att bygga sin tradition kring återkommande trevligheter belagda på veckans sista dag. Med sina Sunday Sessions vill bistron bjuda in till en stunds gemyt över goda och relativt ovanliga viner, serverade på glas.

Söndagen den 28 maj, tillika mors dag, är det på nytt dags för ännu en Sunday Session hos Project. Tillsammans med vinimportörerna Gullbergs och Climat Wines kommer bistron att öppna ett gäng trevliga flaskor, för att kunna erbjuda dessa viner serverade på glas.

Gullbergs är kända för att importera exklusiva viner, och ofta säljs dessa enbart till restauranger som i sin tur sedan säljer dem i sin helhet. Bakom Climat Wines hittas Benjamin och Avelino som förutom att importera spännade viner även arbetar som sommelierer på Sjömagasinet. På mors dag ges du nu möjligheten att prova ett flertal viner ur importörernas portföljer, som vanligtvis inte serveras på glas, dessutom till kompispris.

Köket är öppet som vanligt, så varför inte passa på att bjuda mamma på en mysig middag, dagen till ära. I baren blir det dryck och plock, medan den som är nyfiken på bistrons avsmakningsmenyer hittar dessa i tre, fem respektive sju serveringar.

För den som vill äta rekommenderas en bordsbokning, vilket görs på hemsidan.

Mer information: Project