Sveriges humorelit intar Trädgår’n

Den framgångsrika sommartraditionen Badjävlar har i flera år samlat Sveriges bästa komiker för en helkväll med standup. Den 26 juli kommer turen till Göteborg och Trädgår’n. I år är det Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Nour El Refai, Johan Rheborg, Emma Knyckare, David Batra, Soran Ismail och Måns Möller som underhåller oss i sommarvärmen.

Badjävlar har kommit att bli ett självklart inslag i Sommarsverige. I år är det åtta av landets främsta komiker som intar Trädgår’n i slutet av juli.

– För andra året i rad hänger jag med på Badjävlar, säger Emma Knyckare. Jag är varmare i badrocken och det skall bli så mäktigt att återigen få dela scen med några av Sveriges roligaste personer, erbjuda lite kvinnlig list bland alla dessa solbrända män och dessutom hälsa på hos Sveriges vackraste sommarstäder! Jag hoppas på skratt, nattbad och hotshots med Sveriges mest underskattade festprisse David Batra.

Föreställningen sker utomhus mitt i idylliska Trädgårdsföreningen och håller på ca 2,5 timmar. Här säkrar du din biljett till humorfesten.