Tidbloms Hotel börjar med närproducerad frukost

Best Western Tidbloms Hotel dukar upp ett nytt frukostkoncept under temat ”Meet the Locals”. Vad sägs om hemlagad granola, grapefrukt från Olskrokens Frukthall och ägg från Ulftorps säteri?

Nu är det premiär för Best Western Hotels and Resorts satsning ”Meet the Locals,” där varje hotell i kedjan jobbar småskaligt i sin frukostsatsning – med personliga recept och råvaror från lokala producenter. I Best Western Tidbloms Hotels tappning hämtar man sin inspiration från området kring Olskroken och Redbergsplatsen. Förutom hembakat rågbröd och hemlagad granola serverar man bland annat frukt och grönt från Olskrokens Frukthall, bröd och bakverk från Johnsens bageri samt ekologiska ägg från Ulftorps säteri.

Enligt hotellets vd Harald Sjöström är konceptet ”Meet the Locals" en viktig del av frukosterbjudandet, där utbudet följer säsongerna och varierar efter tillgång på olika råvaror.

– Vi har ett stort urval av egna recept som varieras regelbundet, allt för att skapa en nyttig och bra start på dagen för våra gäster.