Tunga house-bokningar till Port du Soleil

I över 100 år har Trädgår’n varit ett av göteborgarnas främsta nöjesnav. I år har dessutom den legendariska sommarklubben Port Du Soleil flyttat in i de maffiga lokalerna och skapar Ibiza-vibes mitt i Trädgårdsföreningen.

I samband med denna nya romans har Trädgår’n fått sig ett rejält ansiktslyft. Med nattlivet på Rivieran, Ibiza och i Miami som främsta inspiration har en lyxig nattklubbsmiljö med loungeytor, solsängar, uteterass, stora dansutrymmen och flera barer byggts upp. ”Normal is boring” är devisen och Port Du Soleil utlovar sommarfester som sent ska glömmas. Efter besök av house-giganten Axwell fortsätter sommarens line-up i samma anda. I juli gästas klubben bland annat av Otto Knows, som tidigare samarbetat med både Avicii och Sebastian Ingrosso, och Adrian Lux, som kallats musikaliskt geni av bland annat Lana Del Rey. Så byt flip-flopsen mot dansskorna efter stranden, närmare house-paradiset Ibiza än såhär har Göteborg aldrig varit.

För den som hellre dansar till glada discotoner och är sugen på att njuta av vackra Trädgårdsföreningen även tidigare på kvällarna kör Trädgår’n varje torsdag AW-klubben Club Staying Alive, där den som fyllt 35 och älskar discodängor får slå klackarna i taket.