Din guide till sommarens reor

Missa inte chansen att fynda kläderna, skorna, smyckena och allt annat som du inte haft råd med tidigare. I år startar många reor redan innan midsommar. Vi har guiden till reorna du bara inte får missa.


L and I
Ta din garderob till nya oanade höjder. På L and I hittar du kläder av hög kvalitet och spännande design. I år har de också en av stans bästa reor. Fram till den 19 juni är det 30 procent rabatt som gäller i hela butiken. Men även därefter kan du fynda med upp till 50 procents rabatt på utvalda varor.

de Luxe
de Luxe är butiken för alla som älskar jeans, snygga toppar och välskräddade jackor. I år startar rean extra tidigt och är därför redan i gång. Men än är det inte försent, efter midsommar intensifieras rean som bara blir bättre och bättre desto närmare hösten vi kommer.

Engelska Herr
Fynda välskräddade kostymer, svensktillverkade skjortor och en hel del annat på Engelska Herrs sommarrea. I år startar rean den 27 juli med halva priset på massor av varor.

Miré Underkläder
Sommarens rea är redan i full gång på Miré. Missa inte chansen att frossa i skir spets, smickrande push ups och en hel del annat välsittande till riktigt förmånliga rabatter.

Uma Bazaar

På Malmöbaserade Uma Bazaar kan man konsumera mode med ett gott samvete. På Malmös miljövänligaste butik börjar rean den 26 juni.

Viva
På Viva startade rean den 14 juni, men fortsätter hela juli och större delen av augusti månad. Med 30 procent på vårkollektionen är det ett gyllene tillfälle att fynda allt från vackra klänningar till snygga tröjor och jeans.


Le Make
Den 18 juni startar sommarens rea på Le Make. Då kan du fynda bland annat inredning, kläder och smycken. Till att börja med är det 30 procent rabatt som gäller men ju närmare hösten vi kommer desto bättre blir rabatterna.

Monti
Fynda kläder i högkvalitativa material och unika accessoarer. Hos Monti har sommarrean smygstartat men håller på ett bra tag till. Då är det 30 procent respektive 50 procent för en stor del av sortimentet som gäller.