Snygga ur för mors dag

Du har väl inte glömt bort att det är mors dag? Vill du riktigt skämma bort din mamma köper du en vacker klocka eller ett minnesvärt smycke. Just nu har Lexholms Ur morsdagserbjudanden du inte får missa.

Att hitta en morsdagspresent är kanske inte din viktigaste uppgift som barn, men väl så viktigt ändå. Det här året har du råd att överraska din mamma med en riktigt snygg klocka eller ett smycke i stilren design. Lexholms Ur sänker nämligen sina priser inför mors dag.

Oavsett om din mamma tillhör den hälsomedvetna typen som vill bära en sportig variant av Adidas eller om hon föredrar designerklockor som Armani eller Dolce & Gabbana har du ett bra utbud på Lexholms Ur. För mammor som redan har en schysst klocka kan vi istället rekommendera smycken i stilren design. Det finns en hel del att välja mellan - silver, ädelstenar, färgglada kristaller och en hel del annat. Vill du göra din present extra personlig graverar du in ett meddelande. Och det här året har du råd, alla klockor är nämligen nedsatta mellan 10 och 50 procent, smycken till 50 procent och graveringar till 70 procent.

Läs mer: lexholmsur.se