Steve Angello slår in julklappar i Malmö

Årets julkampanj ”Ensam julgran söker klappar” är tillbaka och likt i fjol gästas Clarion Hotel & Congress Malmö Live av världsartisten Steve Angello. Kampanjen innebär att hotellet samlar in julklappar till förmån för utsatta barn och ungdomar i området.

På Clarion Hotel & Congress Malmö Live samlade man förra året in 1200 julklappar, men i år hoppas man kunna slå föregående året med hjälp av världsartisten Steve Angello. Artisten, som själv har vuxit upp utan pappa, är insatt i hur det kan vara att växa upp med en förälder – särskilt runt jul. Redan förra året samarbetade Angello med Clarion och nu gör han comeback den 14 december. Då kommer han att hjälpa till att slå in de paket som samlas in på Clarion Hotel Malmö Live.

– Det som är en självklarhet för många är inte det för andra. Julen är ett tillfälle där julhysterin och jakten på julklappar tar över. Men många människor idag har ingen möjlighet att äta julbord, än mindre ge sina nära julklappar. Tillsammans med Clarion Hotel kan vi hjälpa dessa människor. Hjälp oss hjälpa andra, säger Steve Angello.

Alla som vill, såväl gäster som medarbetare och förbipasserande, kan enkelt bidra till julklappsinsamlingen. Konceptet är enkelt och det enda du behöver göra är att köpa en julklapp och lägga den under granen på hotellet. Klapparna kan lämnas in till och med den 15 december. Samtliga julklappar ska vara oinslagna, detta för att kunna garantera innehållet till barnen. Hotellet slår sedan in julklapparna innan de lämnas vidare till lokala hjälporganisationer.

– Detta är vår bästa jultradition! Vi engagerar hotellgäster, malmöiter och personal i en god sak som ger ljusglimtar till barn och ungdomar i vår stad. Steve Angello har gjort mycket för Malmös ungdomar så känns jättekul att även få samarbeta detta året igen, säger Jens Lyckman, VD på Clarion Malmö Live.

Julklappsinsamlingen börjar den 22 november och avslutas den 15 december.