WhatsupMalmö på stan i lördags

WhatsupMalmö hade ett färgstarkt event på stan i lördags (29 oktober). Trots lättare dimma och höstkyla hade många glada tagit sig till city och var nyfikna över vad vi gjorde på stan. Över 400 personer deltog aktivt i våra tävlingar, och ännu fler tog flyers, pratade med oss och frågade var vi hade köpt våra snygga ballonger. Nedan kommer ett litet sammandrag med bilder från dagen som vår fotograf har tagit, vinnarna i tävlingarna, med mera.

Först och främst vill vi börja med att tacka de sponsorer som bidragit med priserna till tävlingarna (värdecheckar värda 1 000 kr/st): de Luxe, Bikram Yoga Malmö, Oscine, Engelska Herr och Dermakliniken (klicka på respektive namn för att läsa mer och se bilder).

Vinnare

- Otto Nilsson heter den lycklige mannen som får shoppa för 1 000 kr bland kläder från märken som Odd Molly, Nudie, Converse och Ben Sherman på multibrandbutiken de Luxe.

- En värdecheck till ett 3-månaders kort på Bikram Yoga Malmö värt 3 000 kr vann ingen mindre än Karolina Olsson. Grattis till sköna 40-gradersyogapass nu när kylan är på väg!

- 1 000 kr på Oscine, den charmiga lilla butiken vid Davidshallstorg med skor, smycken, väskor och andra accessoarer, vann Helena Hellberg.

- Vinnaren av presentkortet på 1 000 kr på Malmös mest klassiska herrekipering Engelska Herr vann en mycket glad Michael Fagerström. Grattis till kanske en ny skjorta från Hugo Boss eller Oscar Jacobson?

- Den lyckliga vinnaren av ett presentkort på 1 000 kr på Dermakliniken är Hanna Perman. En hudpeeling, vaxning eller annan lyx för kroppen kanske?


Dagen i bilder (klickbara)


Maja förklarar för nyfikna deltagare.

Linnea, Celine och Maja kryssar mellan sällskapen.

Inga problem att hitta Jasmine med sin orange ballong en bit bort.

Hoppas vi ses snart igen!