Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sájvva

4,9 • 11 recensioner
Sájvva

Matinfluenser från hela världen samlas i Sájvvas kök för att skapa en meny fylld med vegetarisk mat som lagas från grunden med miljö och råvarukärlek i fokus. Om kvällarna bjuds det på såväl barhäng som middagsmeny.

Sájvva finns i en sekelskiftesbyggnad vid Värnhem, i en hörnlokal med stora valvfönster, möbler i trä och tyg med vintage-känsla. Här dukas det upp till middag vars kryddning och smaksättning påminner om kök från många olika delar av världen, men framförallt med indiska och nordiska smaker. Menyn byggs omkring de godaste råvarorna som närområdet har att bjuda på för säsongen, däribland en hel del ekologiskt.

Köket styr ihop bland annat asiatiska varmrätter, en vegansk trerättersmeny och omväxlande matsvinnsmål. Sájvvas världsinspirerade plockmat gör sig bra för en kväll à la tapasbar. Flera av Sájvvas rätter är eller går att få veganska, och i vissa fall även glutenfria. Till maten finns allt från kombucha och mineralvatten till flertalet ölsorter på flaska och en rad ekologiska viner.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Helene B.

Jag är inte vegetarian, och egentligen inte heller så förtjust i grönsaker, men milde himmel så gott det var!

Vällagat, fint avvägda smaker och dessutom mycket trevlig personal!

Full pott från mig!

Jasmina R.

Gott, färgglatt, nyttigt! Mat som gör en glad😊 Mysig lokal, alltid trevlig personal och en kock som kan det där med smaker. Även mina köttätande kollegor älskar maten!

George B.

Fantastisk god vegetarisk mat, mysigt atmosfär och trevlig personal. En aning för höga priser!

Jeanette D.

Åt en helt fantastiskt lunch här! Jättegott salladsbord med nybakat hemmagjort bröd, jisses så gott det var, därtill en riktigt smarrig soppa, blev så himla mätt men det var ett måste att äta upp! Min kompis åt en thaigryta som var helt exc... Visa hela »

Fia I.

Superbaa! Bästa hämtmaten i varnhjem

Ingrid L.

Trevlig personal och miljö! Maten är verkligen fantastiskt god och trevligt presenterad. Riktigt mumsigt!

Gunilla

Malmös bästa lunchrestaurang med vackert upplagd mat och varierad och god salladsbuffé. Jag har varit där en lördagskväll och åt en väldigt god och mättande thalitallrik och fick fin service av personalen.

Petra J.

Riktigt bra mat! Lagad med kärlek, serverad med stolthet, en stor eloge till er som jobbar där! Man känner sig alltid lika välkommen!

Sara O.

Mysig lokal, trevlig personal och suverän mat! Rekommenderas!

Kat A.

Jättetrevlig personal, riktigt god mat, rekommenderas!

Markus J.

Innan bodde jag på Möllan, med allt vad det innebar av trevliga ställen, men jag har aldrig känt mig så hemma och välkomnad som jag nu gör på Sájvva sedan flytten till Värnhem. Amazing personal, fantastiskt mysig lokal och väldigt trevlig m... Visa hela »