Adam och Albin öppnar ny drömkrog

Efter att ha gjort storsuccé med Adam & Albin Matstudio slår kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman nu upp portarna till sitt nya drömprojekt. I början av maj flyttar Adam/Albin in i lokalen på Rådmansgatan och samtidigt öppnar även syskonet Tvätteriet vägg i vägg.

Adam/Albin kommer att ha ett femtiotal platser och följa kockarnas motto: "En fantastisk restaurangmåltid behöver inte vara komplicerad. Men den måste vara obeskrivligt god."

- Visionen att skapa en restaurang med nästintill orimligt hög fokus på måltiden har funnits i flera år. Vi har drömt om hur, men inte vetat var och när. Så när möjligheten att förvärva två lokaler intill vår ursprungliga adress dök upp tog vi chansen, berättar de.

Genom att flytta köket närmare matsalen och slå upp en bar i restaurangen vill de med den nya restaurangen höja intimiteten och skapa "fullkomlig njutning".

Tar över kemtvätt
I samband med premiären öppnar även Tvätteriet i lokalen intill där det tidigare låg en kemtvätt. Framöver kommer det att hållas matkurser och privata middagar här, och dagtid kommer man även att servera lunch.

Sedan december förra året driver Adam och Albin även nudelkonceptet Raamen i Teatern i Skanstull.

Mer information: Adam/Albin