After Dark på Hamburger Börs

När Hamburger Börs firar 200 år väntas ett jubileumsår av högsta klass. Det väntas spännande shower med ett helt gäng artister. Och nu när jubileumsstarten står för dörren får tv-aktuella Christer Lindarw klippa det röda bandet. Hans livsverk After Dark bjuder på ett tillskruvat nummer som intar den scen där allting en gång började.

- Vi är naturligtvis oerhört stolta och glada att få After Dark tillbaka till Hamburger Börs lagom till att vi firar 200 år. Christer Lindarw och After Dark bjuder alltid på en fantastisk show som nu får en härlig inramning här hos oss, säger Ingmari Pagenkemper, vd på Hamburger Börs.

För mer än 30 år sedan arrangerade After Dark den första showen på Hamburger Börs. 2012 är de här igen med ny kraft, ny inspiration och ny dekor. Årets uppsättning sägs vara värdig Broadway och Las Vegas. Att det blir pampigt råder inga tvivel om.
Könsroller kommer att utmanas för att vändas och vridas på, och det lovas bli en scenshow att minnas.

- Det var på Hamburger Börs galanta scen som After Dark, under 1980, gick från vanlig dragshow till extravagant krogshow. Det känns underbart att få återvända dit allt en gång började och hylla 200-åringen med en glittrande föreställning, säger Christer Lindarw.

Om showen

Mer information: Hamburger Börs

Biljettpriser: från 495 kr

Köp biljett: www.hamburgerbors.se

Datum och tider: 21 september - 22 december (ons och tors kl 21.00, fre och lör kl 21.30)