Bistroteket satsar på skumpa, dj:s och winemaker dinners

Förra våren slog Bistroteket upp dörrarna i närheten av Nytorget. Nu utökar den sociala kvarterskrogen repertoaren med en mängd roliga events. Framöver väntar bland annat dj-brunch, winemaker dinners och champagne-erbjudanden.
- Det ska vara kul att besöka oss alla dagar i veckan, och att erbjuda något extra ibland vet vi att våra gäster uppskattar, säger ägaren Makis Batsoulis.

Från och med den första april blir det generösa priser på champagne från Taittinger. Den första april kombineras skumpan med musik av DJ Choco Canel (kl 17-01) och under våren följer dj-brunch och bra priser på champagne en dag i veckan.

- Vi vänder oss till alla som är intresserade av att ta ett glas champagne till ett bra pris och njuta av skön musik. Förutom vår huvudsakliga restaurangmeny har vi en bistromeny med lite enklare maträtter som charktallrik och löjromstoast om man vill ta något mindre att äta, berättar Makis.

För mat- och vinintressersade gäster inleder restaurangen även sina ”winemaker dinners” den 20 april – ett tillfälle att träffa vinproducenter och ta del av specialkomponerade menyer om fyra rätter som anpassas efter drycken.

"Naturlig del i folks vardag"
Sedan starten för nästan ett år sedan har Bistroteket satsat på att erbjuda generösa öppettider och ett ställe där man både kan inleda och avsluta dagen under hela veckan. Menyn uppdateras 5-6 gånger per år för att vara både säsongsanpassad och omväxlande.

- Vi kommer att fortsätta satsa på att göra Bistroteket till en naturlig del i folks vardag. Ett ställe där man kan börja dagen med en frukost, äta en riktigt god middag med vännerna eller kollegorna, ta en drink eller öl i baren eller njuta av ett 12 timmars långkok med familjen en söndag, säger Makis.

Håll dig uppdaterad kring kommande events via Bistrokets hemsida och sociala medier. Winemaker dinner bokas genom hemsidan.

Mer information: Bistroteket