Exklusiv möbelrea

Reatiderna för inredningsbutikerna kommer ofta något senare än modebutikerna. Inte alltid, men nu är det i alla fall äntligen dags för herren på täppan, Ekerö Möbler, att starta igång årets stora rea nu på lördag den 22 januari. Fynda (nåja!) designklassiker som Arne Jacobsen, Poul Kjaerholm och Charles Eames, eller utsökt modern inredning från märken som Minotti, B&B Italia och lampkungarna Flos. Fullständig lista på varumärken hittar du här.

Det är inte så jobbigt att ta sig ut till Ekerö Möbler som man kan tro vid första anblick, åtminstone inte om du har bil. Besöker är värt resan, Whatsup-garanti på det!

För dig som ändå inte orkar ta dig utanför tullarna rekommenderar vi reorna som redan är i fullgång på stans förstklassiga inredningsbutiker. Exempelvis Asplund, Nordiska Galleriet och Nordiska Kompaniet (NK Inredning, NK Classic Home, Newport, Downtown, m.fl).

På Nordiska Galleriet är förvisso bara utvalda varor nedsatta marginellt, men sista helgen i januari (29-30:e), har de sin stora rea på deras lager i Bromma på Snellsvägen 19.