Generator Hostel kommer till Stockholm

De har utnämnts till det coolaste stället att bo på av Condé Nast Traveller och blivit utsedda till ett av de 50 mest innovativa företagen år 2016 av Fast Company för sin nya take på hostelupplevelsen. Nu kommer den urbana kedjan Generator Hostel till Stockholm.

Som Europas snabbast växande hostelkedja erbjuder Generator en upplevelse utöver det vanliga och över 8600 bäddar i flertalet storstäder runt om i Europa. Nu öppnar Generator upp med banbrytande design och sociala event i en urban miljö för Stockholm och dess besökare. I slutet av juni beräknas Generator slå upp sina dörrar på Torsgatan 10 vid Norra Bantorget där sovsalar, privata rum eller lite lyxigare sviter bäddas upp till förmånliga priser.


Generator Hostel

– Stockholm är en stad med en pulserande innovationskraft och ett tekniknav som är det mest produktiva i världen efter Silicon Valley. Då Generator andas kreativitet känns det självklart att etablera oss just här. Tillsammans med vår nya General Manager Alexander Bhatt, tidigare från Story Hotel, har jag stor tro på att konceptet kommer välkomnas av Stockholms invånare och besökare, säger Fredrik Korallus, Chief Executive Officer, Generator Hostel.

Inför öppningen i Stockholm anordnar Generator en rekryteringsfest i jakt på nya branschstjärnor. Den som är ute efter nya utmaningar kan infinna sig på Público på Rödbodtorget 2, tisdagen den 5:e april kl 17.30 för en unik möjlighet att bli den en del av Europas snabbast växande varumärke inom hospitality.

Rekryteringsfest för Generator Hostel Stockholm:
Tisdag 5 april kl. 17.30 på Público