Gårdsmiddag med Sveriges bästa köttrestauranger

Förra året arrangerade Scan middag i samarbete med utvalda gårdar, och nu har det blivit dags igen. Under sammanlagt fyra kvällar blir det en matupplevelse i det gröna. För menyn står Restaurang AG i Stockholm, TOSO i Göteborg, Holy Smoke BBQ utanför Malmö och Johannes Kök i Linköping.

Middagskonceptet Gårdsmiddag lanserades som ett sätt att öppna upp gårdsmiljön och samla beståndsdelarna som ingår i en riktigt god middag i en och samma matupplevelse. Nu utökar Scan konceptet och bjuder in till fyra middagar på gårdar runt om i Sverige.

- Vi tror att maten smakar bättre om man vet var den kommer ifrån. Allt kött som Scan producerar kommer från svenska gårdar och tillsammans med våra bönder har vi länge varit en del av svensk landsbygd och mattradition. Med Gårdsmiddag vill vi öppna upp vår värld och visa att ursprung, god djurhållning och kreativ tillagning tillsammans utgör kärnan i äkta matglädje, säger Anna Lind, Program Manager på Scan.

Under sommaren blir det sammanlagt fyra middagar på fyra olika gårdar i olika delar av Sverige. Varje meny är unik för att middagarna på så vis ska få en egen prägel och skapa fyra olika kvällar som speglar respektive restaurang, gård och landskapet där gården verkar.

Den första gårdsmiddagen arrangeras den 20 maj på Skattmansö utanför Stockholm. Prisade Restaurang AG står för menyn.

Pris: 795-995 kr (inkl transport till middagen)

Läs mer och boka biljett här.