Kenza frontar årets julklapp från Glossybox

25-åriga Kenza Zouiten är en av Sveriges mest inflytelserika bloggare och driver även ett eget klädmärke. Till julen är hon frontfigur för december månads skönhetsbox från Glossybox.

Kenza Zouiten startade sin framgångsrika blogg redan som 16-åring. Många har där följt hennes liv sedan tonåren. Bloggen har vunnit en rad svenska och internationella priser och 2014 deltog Kenza i Let's Dance på TV4. I december är hon aktuell som frontfigur för Glossybox, världens ledande prenumerationstjänst för skönhetsprodukter. Som prenumerant får man varje månad hem fem skönhetsprodukter i mindre format, snyggt förpackade i en lyxig box.

Lanserar ”Pink Diamond”
Glossybox har över 50 000 svenska prenumeranter och firar i december även sitt femårsjubileum i Sverige. Företaget ser sina prenumeranter som rosa diamanter och december månads box heter The Pink Diamond Box. Det här kan bli årets julklapp till en skönhetsintresserad person i din närhet eller till dig själv. The Pink Diamond Box innehåller bland annat ett semi-matt läppstift i färgen Bossy från varumärket MDMflow. Beställer du boxen innan den 12 december får du hem den innan julafton, förutsatt att postgången fungerar.

Till skönhetsmagasinet GLOSSY Mag säger Kenza Zouiten att hon är glad över samarbetet med Glossybox och att månadens förpackning är försedd med ett diamantmönster. Hon har själv en diamant tatuerad på kroppen.

- Alla mina tatueringar handlar om saker jag har gått igenom både som barn och vuxen – att jag alltid måste vara stark. Diamant betyder ju oövervinnerlig och det passar mig. Sen är ju diamanter väldigt snygga!, säger hon till tidningen.

”Lyft varandra”
I intervjun berättar hon även om hennes egna klädmärke Ivyrevel som hon startat tillsammans med sin fästman Aleks Subosic, dennes bror Dejan samt Gustav Springfeldt. Feministen Kenza Zouiten är en inspiratör för många. Till GLOSSY Mag säger hon att feminism för henne handlar om att gå sin egen väg även om det kanske inte passar in i samhällets normer om hur en kvinna ska bete sig.

- En annan viktig sak är att man ska stå upp för sina medsystrar, att aldrig trycka ned andra kvinnor. Det finns tyvärr redan andra som gör det, så vi behöver inte trycka ned varandra också. Det är bättre att lyfta varandra. Man ska aldrig sluta kämpa för att vi ska vara lika värda som män, säger hon.


Makeup-artisten Nathalie Berzelius fixade Kenzas look till fotograferingen för GLOSSY Mag. Foto: Martin Petersson

Glossybox samarbetar med över 600 internationella varumärken och boxen anpassas efter prenumeranternas skönhetsprofil.

Här går du in och tecknar din prenumeration på Glossybox
Här kan du beställa presentkort på Glossybox för 6 eller 12 månader

Detta inlägg sponsrades av Glossy Box.