Mall of Scandinavia förvandlas till Lego-palats

Den 20-29 maj förvandlas Mall of Scandinavia till ett Lego-palats. På sex olika ställen runt om i köpcentrumet kommer olika Lego-stationer att stå uppställda som uppmuntrar till lek och kreativitet för både barn och vuxna.

Mall of Scandinavia har ett stort utbud av butiker och restauranger anpassade för barnfamiljer, varav Sveriges första LEGO Store är ett av de mest populära besöksmålen. Mellan den 20 och 29 maj flyttar delar av LEGO Store ut från butiken och återfinns på inte mindre än sex olika ställen runt om i köpcentrumet. Där kan barn i alla åldrar leka, bygga, och skapa sin egen fantasivärld med hela 400 000 legobitar.

− För de allra yngsta kommer det att finnas LEGO DUPLO att leka med, för de lite äldre barnen så finns det möjlighet att bygga Sveriges största stad med LEGO City, och för alla som gillar LEGO Star Wars™ kan man få vara med och bygga en stor Yoda av LEGO bitar, säger Louise Bergqvist, shopping center manager, Mall of Scandinavia.

På samtliga stationer kan man samla stämplar i en speciell passbok, och om man fått med alla finns det ett pris att hämta ut i LEGO Store eller i Toys”R”Us-butiken.



Mer information: Mall of Scandinavia