Nytt år - nya tag

Sätt ribban direkt med en sund livsstil 2011. Nytt år innebär många gånger nya löften och vad är ett bättre löfte än att sätta sin egen kropp i fokus? Staden erbjuder en mängd alternativ för den som vill bejaka kropp och själ. Vi tog oss en närmare titt på vad som erbjuds nu i januari.


Perfection
Bikram Yoga är den senaste trenden inom asiatisk träningsfilosofi. Tänk dig en traditionell yogaklass i 40 graders värme. Om inte det bränner bort julskinkan och chokladen så kan det möjligen tömma kroppen på en del vätska. Drick rikligt med vatten både före och efter pass för på Perfection får du äntligen svettas på riktigt.

Nytt schema nu i januari. Ta del av det här. | Erbjudande januari: 10 dagars introduktionskort, 450 kr

Blue Medi Spa
Julen lär oss att det är lika kul att ge som att få. Unna därför dig själv en härlig tvåtimmars kroppsbehandling tillsammans med en vän nu i början av året. På Blu Medi SPA erbjuder man SpaDuo Lyx för 1800 kr (ord. Pris 2145 kr). Behandlingen är för två och innehåller både kroppspeeling och massage.

Läs mer om SpaDuo Lyx och Blu Medis övriga behandlingar här.


Muggen
Mäktiga julbord och lussebullar kändes som rumsrena synder i december. I januari är de totalt bannlysta. Om du glömt vägen till salladsdisken på din lokala matvaruhandel så kan vi tipsa om luncherna på Muggen. Caféets Hälsotallrik är lika fräsch som nyttig.

Läs mer om muggens meny här.