Out of Office, festen som blev het AW-framgång

På bara några månader gick festplanering till oväntad AW-framgång med ständigt nya publikrekord. Afterworkdiscot Out of Office är klubben som underhåller festsugna arbetsmyror och bjuder på garanterat spex varje månad. Som ett barnkalas för vuxna, ungefär.

Robert Pihl och Mikael Wennerros, polarna bakom konceptet, startade festen i våras och lockade redan under hösten 1 300 köande gäster till Hotellet. Med Out of Office fyller de glappet mellan kontorstimmarna och nattklubben och låter dig dansa bort arbetsveckan innan det är dags att vara hemma hos familjen igen. Kl 21 är det nämligen slut på det roliga, men fram till dess är festen i full gång.

- Kl 18 kliver du in och får en drink i handen. Kl 19 smäller det, och då kan vad som helst hända. Det blir som att gå på nattklubb, säger Robert Pihl som även agerar DJ.

Konceptet kryddas av en hel del rekvisita från olika resor. En positiv överraskning som förenar och skapar festlig maskeradstämning, inte minst tack vare de "nördiga" kontorsglasögonen som delas ut till gästerna. Tanken är nämligen inte att klubben ska vara creddig; istället är det hjärtlig och bra stämning som står på den mogna agendan. Lite som ett barnkalas för vuxna, som Robert Pihl uttrycker det.

I nomadanda byter Out of Office lokal varje gång och gästar än så länge klubbar runt Stureplan i slutet av varje månad. Jakten på större och större ställen att fylla upp pågår ständigt. Den 29 november är det dags för Ambassadeur, och den 20 december blir det julspecial i lobbyn på Anglais. Missa inte resten av uppdateringarna på Facebook och Instagram.

Tid: Kl 18-21

Fri entré