Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paradiset öppnar sin tredje matbutik i Sickla

Paradiset öppnar sin tredje matbutik i Sickla

Delikatessbutik

Paradiset, Skandinaviens största butik för ekologiska och naturliga produkter, fortsätter att expandera. Nu slår de upp portarna till sin tredje butik i Sickla. Planen är att öppna 20 nya butiker på fem år och därmed göra det lättare för fler att äta mer hälsosamt och medvetet.
– Det kraftigt ökade intresset för ekologisk mat har bidragit till vår framgång hittills och skapar förutsättningar för våra ambitiösa framtidsmål, säger Johannes Cullberg, grundare och VD för Paradiset.

Paradiset öppnade sin första matbutik på Södermalm i juni 2015, och i maj 2016 expanderade företaget till centrala Stockholm. Nu har turen kommit till Sickla som från januari får en 1 538 kvadratmeter stor fullsortimentsbutik med naturliga och ekologiska produkter, fria från onödiga och skadliga tillsatser.

- Allt fler konsumenter bryr sig om vad de äter, varifrån maten kommer och vad den innehålle, påpekar Johannes Cullberg. 

I den nya butiken finns det en delikatessdisk med ett brett utbud av hemlagad mat. Utöver det erbjuder Paradiset Sickla en foodcourt med fullständiga rättigheter och mat från Smakkultur och Orange County Foods, samt en hälso- och skönhetsavdelning med anställda kostrådgivare.

– Sicklas besökare är mycket medvetna och vill ha produkter med hög kvalitet. Paradisets erbjudande går helt i linje med detta. De säljer bara hållbar och god mat, dessutom till riktigt bra priser. Med Paradiset blir Sickla både hälsosammare och grönare, något vi är övertygade om kommer att öka vår attraktionskraft, säger René Stephansen, Marknadsområdeschef för Sickla handel.

Nya Paradiset i Sickla ligger i Siroccohuset, med entré både från parkeringen och från Siroccogatan.

Mer information: Paradiset Sickla

0 kommentarer