Petter intar Strandvägen 1 med 20 konserter i oktober

I oktober är det dags för musikmånad på Strandvägen 1 igen och denna gång är det ingen mindre än Petter som intar livescenen med fem spelningar i veckan. Kvällarna ter sig olika, med allt från akustiska gig till gästartister och albumkvällar. Dessutom kryddas kvällarna med speciellt inbjudna dj:s.

- Det känns fantastiskt att få spela på en fast scen i Stockholm, det är inte det mest självklara i min genre, säger Petter. Det känns dessutom extra kul att få göra det ihop med Pelle Lydmar som ju alltid brunnit för livemusik och som är för mig något av en legend inom Stockholms musik- och klubbvärld.

Petter spelar tisdag-lördag under hela oktober månad med start den 4 oktober. Kvällarna kommer att ha olika karaktär där veckorna börjar i lite mer akustisk stil. På onsdagar spelar Petter igenom några av sina album från början till slut och dessutom kommer en hel del väntade och oväntade gäster att dyka upp, både på scen och som dj:s.

- På min vardagsspellista hittar man mycket samtida svensk hiphop med grymma artister som DC Grimsta, Södra Sidan, Alpis, Joakim Gissberg, Willlow och Kaliffa och så klart många fler. Men att just Petter No 1 ska spela på mitt Strandvägen 1 är fan magiskt, säger Pelle Lydmar.

Förra hösten gästades Strandvägen 1 av Blacknuss med gäster under en succéartad musikmånad och under våren var det Eric Gadds tur att ta över livescenen under fullsatta kvällar i april. Musikmånaden är nu ett stående inslag under höst och vår på Strandvägen 1.

Mer information: Strandvägen 1