Riktiga män på Maximteatern

Fyra framträdande manliga kollegor försöker med alla medel att förstå sig på varandra, sig själva och kvinnor. När det händer stora saker inom företaget åker de iväg till en ö i solen för att tänka klarare. Meningen är att de ska spendera helgen med att brainstorma inför kommande projekt. Men resan tar sin vändning när männen förstår att chefen har andra planer. Alla kanske inte är kvar kommande måndag..

I pjäsen Riktiga män får du följa männen som inte riktigt har någon pejl på vilka de egentligen är eller var i livet de befinner sig. Det bjuds på en verkligt känslomässig resa. Enkel, avskalad och rolig.


Skådespelarkvartetten består av några av Sveriges mest celebra män, Johan Rheborg, Johan Ulveson, Tommy Körberg och Erik Johansson. Komedin gick redan i våras och succén var ett faktum. Från början fick den sitt genomslag Australien och efter den stora succén har pjäsen lyckats internationellt. Stockholm och Maximteatern har äran att presentera den svenska versionen, tolkad av Bengt Ohlsson och regisserad av Emma Bucht.

Biljettpris 445 kronor | Boka biljetter här