Sommarhäng på nya 7 på Sjöfart

Den dag du tror du kan allt om Stockholm. Och har upptäckt varenda vrå - då dyker de upp. Som oslipade diamanter - Stockholms krogvärlds mest bevarade hemligheter. Denna gång talar vi om takterrassen på Scandic Sjöfartshotellet vid Slussen. Som nu inleder ett spännande samarbete tillsammans med kända profiler från 7 Champagnebar, f/l cocktailbar, Marie Laveau och Little Quarter. Den nya innovationen kallas 7 på Sjöfart och slår upp dörrarna den 1 maj.

Med en oslagbar utsikt, professionella bartendrar som blandar svalkande drinkar och schysst musik blir stället en självklar destination inför vårens och sommarens barhäng. Fokus kommer att ligga på drinkar, bål och champagne.
Inredningen är ny och fräsch och inspirationen är hämtad från brittiska och svenska flottan med marinttema där sjömän, pirater och Tikikkultur finns representerade.

- Vi ser hur de olika stadsdelarna växer samman mer och mer i och med att Stockholm blir större. Vi vill också växa och den här möjligheten är inte bara galen utan helt sjukt kul eftersom vi får chansen att testa våra vingar på en oslagbar plats, där hantverket, servicen och musiken kommer att vara framgångsfaktorn, säger Joel Söderbäck - en av initiativtagarna, som på senaste tid har synts på f/l Cocktailbar, Marie Laveau och Little Quarter tillsammans med Andreas Bergman.

- Och har man väl hittat hit kommer man definitivt komma tillbaka, så pass kaxiga vågar vi vara, fortsätter Andreas Bergman.

Alexis Almström och Joakim Wöntner är de andra krogprofilerna i samarbetet - senast höll de till på 7 Champagnebar.

Följ utvecklingen här | Öppet hela sommaren 7 dagar i veckan | Entré via hotellet och hiss upp till takterrassen