Stockholm Gathering intar Nobelberget med pop up-klubb

House- och techklubben Stockholm Gathering återvänder med sitt fjärde event och passar även på att fira ettårsjubileum. Lördagen den 1 april utlovas en kväll "utöver det vanliga" när de intar Nobelberget i Sickla, en lokal som på senare tid har gästats av flera stora akter inom just house och tech.

- Den här gången har vi satsat extra på en unik produktion där skillnaden mot många andra evenemang kommer ligga i detaljerna. Vi vill frångå det standardiserade och leverera en pop-up-klubb med den främsta musiken inom nytänkande deephouse och techno, säger en av grundarna.

Huvudartist för kvällen är italienska duon Undercatt som delar management och skivbolag med Solomun. Deras senaste singel, Futura, släpptes nyligen på Diynamic och slog sig genast in på Beatports topplista. Samtidigt återvänder bröderna Badin Brothers från Housekeeping i London efter den senaste upplagan av Stockholm Gathering för ett tvåtimmarsset.

- Det ska bli en otrolig upplevelse att få fira Stockholm Gatherings ettårsjubileum med några av våra absoluta favoritartister. Det känns extra roligt att Undercatt från Diynamic gör Sverigepremiär med oss och att Badin Brothers från Housekeeping records gör comeback efter succén i höstas.

Bland kvällens gäster finns även svenska artisten DJ Clea, även kallad ”Queen of Good Vibes”, som tidigare har uppträtt på Stockholm Love Affair och In to The Valley.

Läs mer på Facebook